2013. április 17., szerda

Casting 17.04.13.

  • Megerősítették, hogy jövő nyáron, pontosabban július 11-én kerül mozikba a Halálos iramban 7 (Fast & Furious 7). Vin Diesel és Paul Valker tuti szereplői a hetedik felvonásnak, amelynek rendezői székére James Want győzködik épp.
  • Az IMAX Corporation és a Paramount Pictures bejelentették, hogy jövő év júniusában IMAX formátumban is mozikba kerül a Transformers 4. Ugyancsak IMAX-hír, hogy Chistopher Nolan Interstellarja is érkezik IMAX-ben, szintén jövőre, de csak novemberben.
  • Joss Whedon, a tavaly bemutatott nagysikerű Bosszúállók író-rendezője egy interjú során elárulta, hogy igazándiból neki már azelőtt megvolt az ötlete a Bosszúállók 2-re (The Avengers 2), mielőtt elkezdődtek volna az első rész munkálatai. Ezen felül új hír, hogy februárban kezdik a forgatást.
  • A The Walking Dead sorozatból ismert Michael Rooker (Merle Dixon) szerepet kapott a Guardians of the Galaxy című szuperhősös filmben. A színész Yondu-t fogja alakítani.
  • A Fox Searchlight Pictures és a New Regency bejelentették, hogy elkezdődött a Birdman című vígjáték forgatása New York Cityben, méghozzá tegnapelőtt. A rendezői székben Alejandro González Iñárritu, főszerepben pedig Michael Keaton, Emma Stone, Naomi Watts, Zach Galifianakis, Edward Norton és Andrea Riseborough többek közt.
  • A Universal Pictures szintén a CinemaConon erősítette meg, hogy a Tökéletes hang 2 (Pitch Perfect 2) munkálatai hivatalosan is elkezdődtek. Kay Cannon, az első rész írója veti papírra a folytatás forgatókönyvét is. Egyelőre egyik korábbi szereplő jelenlétét sem mondják biztosra, és rendezője sincs a projektnek, viszont a tervek szerin 2015-ben kerül mozikba.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból