2013. június 28., péntek

A mozik felé tart a Lego Ninjago

A Warner Bros. újra belevág a Lego univerzumba, ugyanis animációs filmet készítenek Lego Ninjago címmel - számolt be a hírről a The Hollywood Reporter.

Jövő februárban érkezik a The Lego Movie, amelyet egy másik mai hírben már említettem, és nemrég jelent meg hazánkban DVD-n a Lego Batman: A film, ami kellemes meglepetést okozott.

A The Lego Movie történetének íróit, Dan Hagemant és Kevin Hagemant már felkérte a stúdió, hogy ragadjon tollat forgatókönyvíráshoz. Ezen kívül ők jegyzik a Cartoon Networkön futó Ninjago: Masters of Spinjitzu-t is, amely ehhez a projekthez hasonlóan, szintén a Lego játékai, a Ninjago alapján készült.

A mozik felé tart a Lego Ninjago

A történet szerint egy Ninjagónak nevezett világban járunk, amelyet a japán és a kínai kultúrák ihlettek, és a tűzokádó sárkányok nem idegenek e helyen. A központi figura Kai, a "tűz vörös nindzsája". A filmben új történettel találkozhatunk, és nem lesz köze a tévésorozathoz.

Elkezdődtek a találgatások, hogy ki rendezze a filmet, viszont egyelőre tartják magukat ahhoz, hogy nem a The Lego Movie rendezőpárosa, Phil Lord és Chris Miller feladata lesz a vezénylés. Viszont a producerek már közel állnak, hogy a rendezővel nyélbe üssék a szerződést. De hogy mikor lesz ebből valami, az még majd kiderül.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból