2013. június 28., péntek

Casting 28.06.13.

  • Joe Russo bátyjával, Anthony Russóval rendezi az Amerika Kapitány - A tél katonája-t (Captain America: The Winter Soldier), amelynek forgatása már javában zajlik, és a CineEurope-nak nyilatkozta előbbi, hogy a legjobb legmerészebb (az imént jött a frissítés) Marvel filmre számíthatunk, ami valaha készült. Azért ez így bátor, bár nekem az első rész is bejött.
  • Bryan Singer rendezőt is elkapta Barcelonában a CineEurope, akiknek azt nyilatkozta az X-Men - Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past) kapcsán, hogy a filmmel bejárják az egész világot, Oroszországot, Kínát és Japánt is érintik a történet szálai.
  • A Focus Features tegnap este bejelentette, hogy 2014. augusztus 1-jén kerül mozikba Észak-Amerikában A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) adaptáció, amelynek főszereplői még nincsenek, de a rendezés Sam Taylor-Johnsonra vár.
  • Julianne Moore-ral kezdődtek meg a tárgyalások, hogy vállalja el Alma Coin, a 13-as körzet vezetőjének szerepét Az éhezők viadala: A kiválasztott 1. részben (The Hunger Games: Mockingjay Part 1), és annak folytatásában, Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. részben (The Hunger Games: Mockingjay Part 2).
  • Azt már tudjuk, hogy a Végjáték (Ender's Game) jelen lesz a 2013-as Comic-Conon, és most azt is elárulták, hogy a stábtagok is feltűnnek a készítőkkel együtt, ráadásul új képsorokat is láthatnak a filmből a jelenlévők.
  • Ryan Reynolds elvállalta az Anna Boden és Ryan Fleck rendezésében készülő dráma, a Mississippi Grind főszerepét, amelybe Jake Gyllenhaal és Ben Mendelsohn már korábban aláírtak. A forgatásra jövő év elején kerül sor, méghozzá a rendezőpáros saját kezűleg írt forgatókönyvéből.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból