2013. június 25., kedd

Újabb Marvel film érkezik 2016-ban és Hamupipőke premierdátumot kapott

Újabb Marvel film érkezik 2016-ban és Hamupipőke premierdátumot kapott

Az egy dolog, hogy a Marvel a jövőben ontja majd magából a különféle képregény adaptációkat, de most egy újabb meg nem nevezett projektjük kapta meg a 2016. július 8-ai premierdátumot, és ez már a harmadik. Természetesen nem sok ellenfele akad, hiszen a Fox Angry Birds filmje van bejelentve 2016. július 1-jére.

Mivel a részletek szigorúan titkosak, nem maradt más, mint a találgatások, amiben meg szintén jók az amcsik. Ezek értelmében az egyik címnélküli Marvel projekt a Doctor Strange lesz, amely 2016. május 6-án érkezhet, a 2016. július 8-át a Fekete Párduc (Black Panther) film kaphatja, és a 2017-re bejelentett projekt talán a Bosszúállók 3 (The Avengers 3) lesz, bár ezek ugye megerősítetlen információk.

Van jó hír is, hogy a Lily James, Cate Blanchett, Richard Madden, Holly Grainger, Sophie McShera és Helena Bonham Carter főszereplésével készülő Hamupipőke (Cinderella) 2015. március 13-án érkezik. A klasszikus mesét Kenneth Branagh rendező kelti életre, és részemről alig várom, hogy láthassam a végeredményt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból