2013. június 25., kedd

Zöld lámpa a Z világháború folytatására és néhány koncepciókép

Zöld lámpa a Z világháború folytatására és néhány koncepciókép

Holnaptól már hazánkban is megtekinthető lesz premier előtt a Z világháború (World War Z), amely olyannyira remek nyitányt produkált a hétvégén Amerikában, hogy a Paramount Pictures máris bejelentette, hogy készül a Z világháború 2 (World War Z 2).

Az elemzők $40 milliós nyitányt saccoltak a filmnek, így értelemszerűen a $66 millió nagy meglepetés volt a stúdió számára. Arról még nincs hír, hogy Marc Forster is visszatér-e a folytatásnál, bár legutóbb igen lelkesen beszélt a franchise-ról, szóval vélhetőleg nem fog nemet mondani. Ugyanez a helyzet Brad Pittel is, aki szintén visszatérő lehet, és most futottunk bele egy köztudott spoilerbe.

Ehhez kapcsolódóan a Shock Till You Drop szállított néhány koncepcióképet és vázlatot, amelyeket a World War Z : The Art of the Film című könyvből fotóztak ki.

Zöld lámpa a Z világháború folytatására és néhány koncepciókép 01 Zöld lámpa a Z világháború folytatására és néhány koncepciókép 02 Zöld lámpa a Z világháború folytatására és néhány koncepciókép 03 Zöld lámpa a Z világháború folytatására és néhány koncepciókép 04 Zöld lámpa a Z világháború folytatására és néhány koncepciókép 05

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból