2013. augusztus 6., kedd

Miles Teller indie drámázik

Miles Teller indie drámázik

A Deadline hírei szerint Miles Teller elvállalta a Whiplash című indie dráma főszerepét, amelyben J.K. Simmons is szerepet kapott.

A történet középpontjában egy jazz tankszéki tanár áll, aki összebarátkozik egy fiatal dobossal (Miles Teller). Hangulatát tekintve az Acéllövedékkel (Full Metal Jacket) hozták kapcsolatba, amely egy Juliard típusú előadóművészi iskolában fog játszódni. A projekt alapjait az azonos című rövidfilm adja, amely a Sundance-en megnyerte a zsűri különdíját rövidfilm kategóriában, és már ott megállapodtak, hogy készül belőle teljes hosszúságú filmadaptáció is.

Damien Chazelle saját forgatókönyvéből rendezi a filmet, amely 2012-ben szerepelt a Black Listen. Jason Blum, Jason Reitman, Helen Estabrook és Couper Samuelson producerként egyengeti a projekt útjait, és a forgatásra már szeptembertől sor kerül.

Miles Tellert nemrégiben a The Spectacular Now című indie drámában láthatta az amerikai közönség, következőnek pedig az Are We Officially Dating? és a Divergent című filmekben tűnik fel.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból