2013. október 1., kedd

ADisney boszorkánykonyhájában készül az élőszereplős Szörnyella de Frász

A Maleficent csak jövő nyáron érkezik, azonban a Walt Disney Picturesnél annyira bíznak a sikerében, hogy újabb gonosz mesekarakterről készítenek élőszereplős filmet, aki nem más, mint a 101 kiskutyából (101 Dalmatians) ismert Szörnyella de Frász.

A Disney boszorkánykonyhájában készül az élőszereplős Szörnyella de Frász

Aline Brosch McKenna már neki is ugrott a forgatókönyvnek, azonban a történet részleteit nem osztották meg velünk. McKenna írta a Hamupipőke (Cinderella) forgatókönyvét is, amelynek munkálatai már zajlanak. Andrew Gunn (Esti mesék) producerként bábáskodik a projekt fölött.

Szörnyella de Frász először Dodie Smith 1956-os regényében, a 101 kiskutyában tűnt fel, amelyből a Disney 1961-ben rajzfilmet is készítettek, melyben Betty Lou Gerson hangján szólalt meg a karakter.

Aztán 1996-ban érkezett a 101 kiskutya, amely már egy élőszereplős verzió volt - ebben Glenn Close alakította Szörnyella de Frászt, akit aligha szükséges bemutatni, hiszen gonoszsága határtalan.

Perpillanat nem világos, hogy a Disney a Cruella-nál is úgy gondolkodik-e, mint a Maleficentnél, hogy a gonosz szemszögéből mesélik el a történetet, nem pedig Hamupipőkééből.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból