2013. október 15., kedd

A Legendary Pictures új sci-fi-thrillert vásárolt

A Legendary Pictures új sci-fi-thrillert vásárolt

A hétvége során a Legendary Pictures győzedelmeskedett egy licitháborún, így hozzájuk került Lisa Joy forgatókönyve, a Reminiscene. A Vareity szerint a stúdió $1,75 millió dollárt fizetett a szkriptért, de egyéb források szerint más hétszámjegyű összeget adtak érte, bár ez lényegében mindegy is, hiszen így is az év egyik legdrágább eladásáról van szó.

A történet részleteit nem hozták nyilvánosságra, annyi azonban biztos, hogy egy sci-fi-thrillerről van szó, ami tökéletesen illik a Legendary profiljába. A stúdiónak köszönhetően valósult meg a Tűzgyűrű, Az acélember, és ne feledjünk olyan hamarosan bemutatásra kerülő filmeket, mint a 300 - A birodalom hajnala (300: Rise of an Empire), A hetedik fiú (Seventh Son), vagy a Warcraft - bár legutóbbi még odébb van.

Alex Hedlund felügyeli a projektet a Legendaryvel maga mögött, ami most már a Universal Pictureshöz tartozik, mióta külön váltak a Warner Brotherstől. A forgatás részletei viszont még váratnak magukra.

Lisa Joy a Halottnak a csók (Pushing Daisies) című sorozat egyik írójaként vált ismertté, de ő volt a Burn Notice egyik írója és producere is, ami nemrégiben végleg elköszönt a nézőktől. Jelenleg a Westworld forgatókönyvét karcolja Jonathan Nolannel közösen az HBO számára, amelynél J.J. Abrams lesz az executive producer.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból