2013. október 3., csütörtök

A Pite 4 rendezői tovább szexelnek

(L to R) JASON BIGGS as Jim and writers/directors JON HURWITZ and HAYDEN SCHLOSSBERG on the set of ?American Reunion?.  In the comedy, all the ?American Pie? characters we met a little more than a decade ago return to East Great Falls for their high-school reunion.

Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg fogják rendezni a Good Universe égisze alatt készülő, jelenleg cím nélkül futó szex témájú vígjátékot (Untitled Sex Comedy), amelynek producerei Seth Rogen és Evan Goldberg lesznek - írja a Deadline.

A történetben három külvárosi apukát ismerhetünk meg, akik minden erejükkel azon vannak, hogy megakadályozzák, hogy lányaik elveszítsék szüzességüket a szalagavatón. Brian Kehoe és Jim Kehoe már elkészültek a forgatókönyvvel.

Seth Rogen és Evan Goldberg mellett James Weaver, Chris Fenton és a rendezőpáros is produceri tisztséget tölt majd be a film életében, míg a Good Universe-es Nathan Kahane és Joseph Drake executive producerek lesznek. A forgatás részleteit nem hozták nyilvánosságra.

Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg a Kalandférgek (Harold & Kumar Go to White Castle) forgatókönyvével vált híressé. Később ők rendezték a Kalandférgek 2 - Öbölből vödörbe-t (Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay), valamint az Amerikai pite: A találkozót is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból