2013. október 18., péntek

Az acélember felvezette az Igazság Ligája film lehetséges szereplőit?

Hamarosan otthon mozizható lesz Az acélember, amely kapcsán érdekes "tényeket" tártak fel, bár nem biztos, hogy csak ebből a filmből merítettek. Elvileg az Igazság Ligája (Justice League) film és/vagy a Batman vs. Superman lehetséges szereplőiről van szó, de nézzük képekbe szedve.

Az acélember felvezette az Igazság Ligája film lehetséges szereplőit 01

Az acélember felvezette az Igazság Ligája film lehetséges szereplőit 02 Az acélember felvezette az Igazság Ligája film lehetséges szereplőit 03 Az acélember felvezette az Igazság Ligája film lehetséges szereplőit 04 Az acélember felvezette az Igazság Ligája film lehetséges szereplőit 05 Az acélember felvezette az Igazság Ligája film lehetséges szereplőit 06 Az acélember felvezette az Igazság Ligája film lehetséges szereplőit 07 Az acélember felvezette az Igazság Ligája film lehetséges szereplőit 08 Az acélember felvezette az Igazság Ligája film lehetséges szereplőit 09

2 megjegyzés:

edem írta...

Hű,nagyon érdekes,rejtett kis utalások

Névtelen írta...

Christopher Reeve az nem kérdés kell legyen hanem meg is mondták a készítők hogy repülés közben egy pillanatig oda CGI-zték Reeve arcát ezt emlékül neki :)

Respect :D

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból