2013. október 9., szerda

Casting 09.10.13.

  • Már ott tartunk, hogy Ben Afflecknek kívánságai is vannak, és mivel a Warner égisze alatt készül a Batman vs. Superman, így meghallgathatásra is kerülhetnek. A legújabb hírek szerint Affleck szomszédját, a Seinfeld és a Curb Your Enthusiasm készítőjét, Larry Davidet akarja Mr. Mxyzptlk szerepére.
  • Az elmúlt évek során sok mindent hallottunk a Szárnyas fejvadász (Blade Runner) folytatásról, azonban most Harrison Ford neve került szóba, aki könnyen lehet, hogy visszatér Deckard szerepében.
  • Úgy tartják, hogy a Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), Peeta Mellark (Josh Hutcherson) és Gale Hawthorne (Liam Hemsworth) közötti szerelmi háromszög Az éhezők viadala: Futótűzben (The Hunger Games: Catching Fire) mélyül majd el.
  • George Lucas fia, Jett Lucas beszélt egy interjúban arról, hogy apja egy éven át dolgozott a Star Wars: Episode VII-en, mielőtt a LucasFilm eladta a Disneynek. Itt olvasós, itt pedig nézős link is akad ehhez kapcsolódóan.
  • Doug Limannel kezdett el tárgyalni a 20th Century Fox, hogy rendezze meg a Narco Sub című akció-thrillert. Korábban Tony Scott vállalta el a rendezést, de halála közbeszólt, és Joe Carnahan is esélyes volt a posztra, mielőtt megkörnyékezték Limant.
  • A Sobini Films, a Permut Presentationsszel és a Chautauqua Entertainmenttel karöltve közösen hozzák tető alá a Russ & Roger Go Beyondot, amely egy igaz történeten alapuló életrajzi film. A cselekményben Russ Meyer provokatív filmes és a legendás kritikus, Roger Ebert egyedülálló kapcsolatát mutatják be, miközben elkészítették az 1970-es Beyond the Valley of the Dolls című zenés vígjátékot.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból