2013. október 10., csütörtök

Casting 10.10.13.

  • Nocsak, úgy tűnik, hogy a Sony Pictures elővette az Angry Birds mozifilmet, méghozzá annyira, hogy Clay Kaytisszel és Fergal Reillyvel le is pacsizott a rendezői székre. A páros ezzel debütál a szakmában. Clay korábban a Rontó Ralphon, és a hamarosan érkező Jégvarázson (Frozen) is dolgozott animátorként. Fergal pedig storyboard rajzolóként működött közre többek közt a Hotel Transylvaniánál is.
  • Az ausztrál származású Garth Davis megrendezi első filmjét, amely a Warner Bros. égisze alatt készül, és egy régóta várt adaptációról, a Shantaramról van szó. A projekt 2004-től porosodik, amikor a stúdió megszerezte Gregory David Roberts regényének megfilmesítési jogait. A főszereplő Johnny Depp lett volna, akinek helyére Joel Edgerton érkezett.
  • A Disney Pixar ma reggelre virradóan bejelentette, hogy a Pixar Vancouverben található kanadai létesítményét bezárják. A stúdió 2010-ben nyitotta ki kapuit azzal a reménnyel, hogy az animációs rövidfilmgyártásra álljanak rá, de ma kicsit kevesebb, mint 100 alkalmazott vált munkanélkülivé.
  • Tavaly novemberben olvashattuk, hogy Maria Bello elvállalta a Dimenstion Films és James Wan producer közös produkciójának főszerepét. Akkor még cím nélkül futott a szóban forgó horror-thriller, amelyet mától Demonic címen emlegetünk. Sőt, már a forgatást is befejezték, de a premierdátum nem került szóba.
  • Úr isten, napról napra bebizonyosodik, hogy van lejjebb… Ali Arikan tweetelte, hogy talán megkapjuk a Star Wars: Episode VII első teaser trailerét a hétvégén esedékes New Yorki Comic-Conon.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból