2013. október 13., vasárnap

Casting 13.10.13.

  • Kis random pihenő után ismét visszatértem. James Gunn rendező köszönetet mondott a szereplőknek és a stábnak, ugyanis Angliában befejeződött a Guardians of the Galaxy forgatása. Ezután pár hónap utómunka következik, speciális effektek, miegymás. A premierre 2014. augusztus 1-jén kerül sor odakint, és talán hamarosan kapunk egy előzetest is.
  • 2014. április 11-én került volna mozikba a Stretch Armstrong film, amely a Hasbro népszerű játéka nyomán készül. Nos, miután a Universal Pictures dobta a projektet, a Relativity Media csapott le rá, de most ők is kijelentették, hogy köszönik, nem kérnek belőle.
  • A Kemény motorosok (Sons of Anarchy) sorozat sztárja, Charlie Hunnam dobta A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) adaptációt, amelyben Christian Greyt alakította volna. A stúdió illetékesei és Hunnam megegyeztek abban, hogy mást keresnek a helyére, ugyanis tévés elfoglaltságai miatt nem fért volna bele az időrendjébe.
  • Újabb spekulálgatásokról számolt be a Latino Review, akik megtudták, hogy a Star Wars 7 az alábbi két címet kaphatja, melyek egyelőre munkacímként szolgálnak: Star Wars: Episode VII - Rise of the Jedi; Star Wars: Episode VII - Return of the Sith. Erre felé pedig egy érdekes videót nézhettek meg.
  • A Fox Searchlight Pictures bejelentette, hogy Jean-Marc Vallée vezényletével a héten elkezdték forgatni a Wildot Oregonban. A film főszereplőjét Reese Witherspoon alakítja, aki mellett Thomas Sadoski, Michiel Huisman, W. Earl Brown, Gaby Hoffmann és Kevin Rankin asszisztálnak. A premiert jövőre tartják vélhetőleg.
  • Jay Baruchel aláírt Cameron Crowe még mindig cím nélkül árválkodó romantikus vígjátékának stábjába. A projektnek a Columbia Pictures ad otthont, és ők már korábban aláírtak a főszerepekre: Bradley Cooper, Emma Stone, Rachel McAdams, Danny McBride, Alec Baldwin. A forgatás részleteit még nem nyögték ki.
  • Emma Watson az Egy különc srác feljegyzései (The Perks of Being a Wallflower) után újra Stephen Chbosky filmjében fog szerepelni, amely a While We're Young címen fut már egy ideje. A forgatás részletei még váratnak magukra.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból