2013. október 12., szombat

Chloe Moretz osztálytársa gyilkosságának ügyében nyomoz

Chloe Moretz osztálytársa gyilkosságának ügyében nyomoz

Jövő hétvégén debütál odakint a Carrie, melynek címszereplőjét a bájos fiatal tehetség, vagyis Chloe Moretz alakítja, aki máris megtalálta következő projektjét. A The Wrap értesülései szerint a Sacha Gervasi rendezésében, Sam Munson regénye alapján készülő The November Criminals főszerepét vállalta el.

A könyv története a washingtoni középiskola egyik végzősét, a 18 éves Addison Schachtot állítja a középpontba. Elképzelése szerint a Chicagói Egyetemen tanul majd tovább, de terve füstbe száll, amikor egyik fiú osztálytársa életét veszíti egy értelmetlen lövöldözésben. Kezébe veszi az ügyet, és elkezd nyomozni a gyilkos után. Chloe Moretz fogja alakítani a női főszereplőt, Phoebe-t, viszont a férfi főszerepre még keresik a legalkalmasabb színészt.

Moretzet legutóbb a Kick-Ass 2-ben láthattuk, következő szerepe pedig a Sony akció-drámájában, a The Equalizerben lesz Denzel Washington oldalán. A filmet Sacha Gervasi rendezi abból a forgatókönyvből, amelyet újraírt Steven Knight eredeti szkriptjéből. Az Indian Paintbrush-os Steven M. Rales, valamint Beth O'Neil producerek lesznek.

A forgatás részleteire még várnunk kell, de ennyi alapján igencsak ígéretes film elébe nézünk.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból