2013. október 17., csütörtök

David Oyelowo és Kate Mara fogságban

David Oyelowo és Kate Mara fogságban

Nem, nem a Fogságban folytatása van készülőben, hanem David Oyelowo és Kate Mara fogják alakítani a Captive című thriller főszereplőit - jelentette be a BN Films.

Leonor Varela és Mimi Rogers szintén főszereplői a filmnek, amelyhez Brian Bird és Reinhard Denke írt forgatókönyvet Ashley Smith ötlete alapján. A rendezés Jerry Jameson feladata lesz.

A thriller megtörtént eseményeken alapul, amely Atlantában játszódik 2005. március 11-én. Brian Nichols (Oyelowo) megszökik a tárgyalásáról, miután lelövi a bírót, az egyik alkalmazottat, a seriff helyettesét és egy FBI-ügynököt. Egész államra kiterjedő elfogatóparancsot adnak ki ellene, Nichols pedig túszul ejti az egyedülálló drogfüggő anyukát, Ashley Smitht (Mara) saját lakásában. Smith kétségbeesésében egy könyvet használ - melynek címe Egy cél által vezérelt élet - fogva tartója ellen, ami meglepő és váratlan végeredményt hoz.

Alex Garcia, Lucas Akoskin, Terry Botwick, David Oyelowo és Ken Wales producerként, míg Katrina Wolfe, Jonathan Gray, Ralph Winter, Elliott Lester és Brian Bird executive producerként egyengetik a projekt útjait.

A forgatást hónap végén kezdik.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból