2013. október 17., csütörtök

Del Toro a Tűzgyűrű 2-ről, Frankensteinről és Pinocchióról

Del Toro a Tűzgyűrű 2-ről, Frankensteinről és Pinocchióról

November 13-án hazánkban is megjelenik DVD-n és Blu-rayen a nyár egyik nagy filmje, a Tűzgyűrű, amely kapcsán Guillermo del Toro rendező elárulta, hogy már írja a Tűzgyűrű 2 (Pacific Rim 2) forgatókönyvét Travis Beachammel.

Azonban egyelőre a Warner Bros. még nem adott zöld utat a projektnek, tehát közel sem biztos, hogy el is készül. Del Toro szerint az emberek imádták a filmjét, és jó szórakozást nyújtott nekik, így nem meglepő, hogy a rendező is szeretné továbbmesélni a történetet.

Del Toro elejtett néhány morzsát a Frankenstein projektjéről is, amelynek szénája nem áll túl fényesen. Viszont reménykedik benne, hogy egyszer elkészül, ehhez pedig csak az kell, hogy valaki beleszeressen a projektbe. Valahányszor tárgyaltak róla a Universallal, mindig volt valami, ami keresztülhúzta a számításaikat. Most viszont del Toro annyira elfoglalt a következő két év távlatában, hogy nem igazán jut rá ideje, hiszen ott van a The Strain és a Crimson Peak is.

Végezetül pedig az IGN-nek beszélt a Pinocchióról is, ami talán hamarosan megvalósul.

A büdzsé nagy része már rendelkezésre állt, de a film gyártása az egyik befektető miatt egyszerűen abbamaradt. Jelenleg keresik az új befektetőt, és remélhetőleg hamar meg is találják. De ugye a filmgyártás egyszerű: vannak projektek, amelyek megvalósulnak, és vannak olyanok is, amelyek nem.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból