2013. október 16., szerda

Előbukkant Malekith, az elátkozott svartalfheimi sötét manók vezetője

Egy biztos, ma reggelre nem szenvedünk hiányt Lokiban. Négy banner érkezett a Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World) népszerűsítése érdekében, amelyen elég nagy hangsúlyt kap a címben emlegetett karakter, akit Christopher Eccleston játszik.

Ez még közel sem minden, ugyanis Sydneyben, Pekingben és Szöulban már volt egy kis összejövetel a film kapcsán, ahol Tom Hiddleston volt a sztár, így vele is találkozhattok a tovább mögött jó néhány fotón, de egy új filmrészlet és két tévéreklám is helyet kapott.

Előbukkant Malekith, az elátkozott svartalfheimi sötét manók vezetője 02

Előbukkant Malekith, az elátkozott svartalfheimi sötét manók vezetője 01Előbukkant Malekith, az elátkozott svartalfheimi sötét manók vezetője 03 Előbukkant Malekith, az elátkozott svartalfheimi sötét manók vezetője 04 Előbukkant Malekith, az elátkozott svartalfheimi sötét manók vezetője 05 Előbukkant Malekith, az elátkozott svartalfheimi sötét manók vezetője 06 Előbukkant Malekith, az elátkozott svartalfheimi sötét manók vezetője 07 Előbukkant Malekith, az elátkozott svartalfheimi sötét manók vezetője 08 Előbukkant Malekith, az elátkozott svartalfheimi sötét manók vezetője 09 Előbukkant Malekith, az elátkozott svartalfheimi sötét manók vezetője 10 Előbukkant Malekith, az elátkozott svartalfheimi sötét manók vezetője 11 Előbukkant Malekith, az elátkozott svartalfheimi sötét manók vezetője 12 Előbukkant Malekith, az elátkozott svartalfheimi sötét manók vezetője 13 MARVEL'S THOR: THE DARK WORLD, KOREA TOUR. TOM HIDDLESTON & KEVIN FEIGE FAN EVENT MARVEL'S THOR: THE DARK WORLD, KOREA TOUR. TOM HIDDLESTON & KEVIN FEIGE FAN EVENT MARVEL'S THOR: THE DARK WORLD, KOREA TOUR. TOM HIDDLESTON & KEVIN FEIGE FAN EVENT Előbukkant Malekith, az elátkozott svartalfheimi sötét manók vezetője 17 Előbukkant Malekith, az elátkozott svartalfheimi sötét manók vezetője 18 Előbukkant Malekith, az elátkozott svartalfheimi sötét manók vezetője 19 Előbukkant Malekith, az elátkozott svartalfheimi sötét manók vezetője 20

Malekith Wakes Up:

International TV Spot: Dark Forces:

International TV Spot: Showing Off:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból