2013. október 15., kedd

Joseph Kosinski akció-thrillert rendez a Media Rights Capitalnek

Joseph Kosinski akció-thrillert rendez a Media Rights Capitalnek

A Deadline szerint Joseph Kosinski nyélbe ütött egy üzletet a Media Rights Capitallel, miszerint Kosinski egy akció-thrillert készít nekik, azonban a projekt egyelőre cím nélkül árválkodik.

Az alapötlet Kosinski fejéből pattant ki, amelyet Christopher Cantwell és Christopher C. Rogers (Halt & Catch Fire) vetnek papírra, viszont a történet részleteit nem kötötték az orrunkra.

Kosinski nemrégiben a Feledést rendezte, amely szintén a rendező ötletén alapul, és ebből képregény is készült a Radical Publishing égisze alatt, amely végül filmmé nőtte ki magát, melynek főszereplét Tom Cruise kapta.

Christopher Cantwell és Christopher C. Rogers készítik az AMC csatornára a Halt & Catch Fire-t, amelyben Lee Pace, Scoot McNairy és Kerry Bishé is főszerepet játszik. A forgatási munkálatokat még idén elkezdik, hogy jövőre képernyőkre kerülhessen.

Egyelőre arról nincs hír, hogy a címnélküli thriller mikorra valósul meg, vagy, hogy egyáltalán ez lesz-e Kosinski következő projektje. Ne feledjük, hogy ott van még neki a The Black Hole, a The Twilight Zone és a Tron 3 is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból