2013. október 18., péntek

Megvan a Hot Wheels film rendezője

Megvan a Hot Wheels film rendezője

A Variety megtudta, hogy Legendary Pictures felkérte a hosszú ideig rendezőasszisztensként szuperáló Simon Crane-t, hogy rendezze meg első filmjét, a Hot Wheels-t.

Ezen felül a stúdió megbízta Paul Attanasiót, hogy írja újra az Art Marcum és Matt Holloway (Vasember) által korábban papírra vetetett eredeti forgatókönyvet. A Legendary eredetileg hasonló franchise-t szeretett volna készíteni a Hot Wheelsből, mint a Halálos iramban-sorozat, de most más irányba viszik el a projektet.

Joe Roth, Palak Patel és Sam Mercer producerként lesznek jelen a Roth Filmsen és a Legendaryn keresztül. Augusztusban szóba került, hogy a Hot Wheels is azon projektek egyike, amelyet a Legendary áthozott a Universal Pictureshöz, miután szétváltak útjai a Warnertől.

Simon Crane korábban kaszkadőrként tengette mindennapjait, és olyan produkciókban vette ki részét, mint a Batman vagy az eredeti Total Recall, ezt követően pedig kaszkadőr koordinátor és rendezőasszisztens lett belőle. Mostanság olyan filmek munkálataiban működött közre, mint a Z világháború, az Edge of Tomorrow, vagy a Maleficent.

A Hot Wheels egyelőre csak tervezőasztalon létezik, de hátha hamarabb megvalósul, mint azt gondolnánk.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból