2013. október 18., péntek

Michael Bayt zombitámadás érte

Michael Bay rendezőt tegnap támadás érte a Transformers: Age of Extinction Hong-Kong-i forgatásán. Az elkövetők egy bolt tulajai, akik $100,000 hongkongi dollárt követeltek tőle azzal indokkal, hogy a forgatás rontja az üzletüket. Ezután Bay kapott egy pofont, de könnyebb sérülésekkel megúszta, és a helyszínre érkező rendőröknek is nekiesett a támadópáros.

Michael Bayt zombitámadás érte

Aztán Bay később hivatalos weboldalára írta, hogy ne higgyünk el mindent, amit mondanak. Néhány srác valóban próbálkozott reggel a forgatáson, de a stábtól tovább nem jutottak. Az egyikük bevásárlókocsikat lökött a színészek felé, így próbált több ezer dollárt követelni, amiért a hangos zenével zavarják az üzletét. Bay szerint minden árust tisztességesen kárpótolnak az őket érő kellemetlenségekért, de a támadó ennek a négyszeresét akarta.

Bár ekkor a fickó elment, órákkal később visszajött, és megpróbálta pofon vágni Bayt, aki azonban elhajolt előle, és arrébb lökte a férfit. Ekkor jött oda egy biztonsági őr, de végül csak heten tudták őt lefogni. Erre pedig azt reagálta a rendező, hogy olyan volt, mint egy zombi a Z világháborúban. Ráadásul a srác megpróbált beléjük harapni, és az egyik őr cipőjébe sikerült is.

Csórikám… - a szerk.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból