2013. október 10., csütörtök

Sam Worthington elrabolja a tetovált Freddy Heinekent

Sam Worthington elrabolja a tetovált Freddy Heinekent

A Variety értesülései szerint Sam Worthington, Jim Sturgess, Ryan Kwanten és Anthony Hopkins is aláírtak a Kidnapping Freddy Heineken főszerepére.

Igaz történetet dolgoz fel a film, amelynek középpontjában a dán sörmogul, Alfred "Freddy" Heineken (Anthony Hopkins) áll, akit 1983-ban elraboltak sofőrjével, Ab Dodererrel együtt. A váltságdíj kifizetése után szabadon engedték őket, amely ma $50 millió amerikai dollárnak megfelelő összeg volt. A többiek szerepe nem ismert, viszont Tom Cocquerel és Mark van Eeuwen is tagja a szereplőgárdának.

Az eredeti Millennium trilógia második és harmadik részét levezénylő Daniel Alfredson kapta a rendezői széket, aki William Brookfield (Különös varázslat) forgatókönyvéből dirigálhat. A szkript alapjait Peter L. de Vies könyve adja, ami Hollandiában bestsellerré nőtte ki magát az elmúlt 20 év során.

Judy Cairo, Michael A. Simpson és Howard Meltzer producálják a filmet, melynek forgatása e hónap végén kezdődik Belgiumban, aztán pedig Amsterdamban és New Orleansban folytatják a munkálatokat.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból