2013. október 16., szerda

Tom Hanks szívesen lenne Villám vagy a Batman vs. Superman gonosza

Tom Hanks szívesen lenne Villám vagy a Batman vs. Superman gonosza

Épp hogy mozikba került Tom Hanks legújabb filmje, a Phillips kapitány (Captain Phillips), ami könnyen lehet, hogy Oscar-díjat hozhat a színésznek, Hanks máris arról beszélt a Showbiz 411-nek adott interjújában, hogy szívesen evezne szuperhősös vizekre.

Egy kis változásra lenne szüksége, és ez a téma tökéletesen beválna erre a receptre. Hanks elárulta elképzeléseit, miszerint szívesen játszaná a Batman vs. Superman egyik gonoszát, vagy magát a Villámot.

Egyelőre úgy tűnik, hogy Hanks csak találomra dobta be az előbb olvasott nevet, de nagyon lelkes hozzáállással ecsetelgette, hogy hős, vagy akár gonosz is lenne. Akarjuk, hogy Tom Hanks küzdjön meg Ben Affleck Batmanjével? Vagy a Villám bőrében látnánk szívesen? Vagy ki lenne a legalkalmasabb figura Hanks számára? Az én voksom simán a Villám mellett szól, mivel imádom a karaktert, és sajnálatos módon annyira el van tűnve.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mivel a Bman VS Sman-ben már az 'öregedő' Batman van benne, ergo később játszódik, simán beleférne egy öregedő Flash is, Mr. Hanks-el a szerepében.

függő írta...

Utóbbit nagyon bírnám!

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból