2013. november 19., kedd

A Star Partners és a Hummingbird Productions közös erővel készíti el az 1946-os klasszikus, Az élet csodaszép folytatását

A Star Partnesr és a Hummingbird Productions közös erővel készíti el az 1946-os klasszikus, Az élet csodaszép folytatását

A projekt It's a Wonderful Life: The Rest of the Story címen fut, és George Bailey (James Stewart) unokája áll a középpontjában. Karolyn Grimes, aki az eredeti filmben Zuzut alakította, a folytatásban is visszatér, méghozzá angyalként, aki megmutatja a nagyapja után szintén George-nak nevezett fiatalembernek, milyen is lett volna az élet, ha ő nem születik meg. Az eredeti film szenteste játszódik, amikor is George Bailey öngyilkosságot készül elkövetni, ám őrangyala időben közbelép és megakadályozza ezt.

Bob Farnsworth és Martha Bolton a produceri teendők mellett a forgatókönyv megírását is magukra vállalták, és reményeik szerint 2015 karácsonyán mozikba is kerülhet a film. Farnsworth szerint a folytatás az eredetihez hasonlóan azt az üzenetet hordozza magában, hogy minden élet fontos, ha az embernek vannak barátai. Karolyn Grimes pedig elárulta, hogy az évek során legalább húsz forgatókönyvvázlat került a kezébe a folytatással kapcsolatban, de egészen mostanáig egyik sem nyerte el a tetszését.

Bár azt még nem tudni, ki kapja a főszerepet, a producerek megkezdték a tárgyalásokat Jimmy Hawkinsszal és Carol Coombsszal, vagyis Tommy és Janie megformálójával, hogy ismét tűnjenek fel a nagyvásznon. A forgatása a tervek szerint valamikor jövőre zajlik majd Louisianában, nagyjából $25-35 millió dolláros költségvetésből. Jelenleg a megfelelő rendezőt keresik a projekthez.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból