2013. november 11., hétfő

Casting 11.11.13.

  • Adam Sandler és Drew Barrymore közös romantikus vígjátéka sok címen futott már, legutóbb a The Familymoont viselte, azonban most úgy tűnik, hogy visszakapta az eredetit, a Blendedet. A filmet Frank Coraci rendezte, és már az utómunkálatokat végzik. A premierre odakint 2014. május 23-án kerül sor.
  • A New Line Cinema minden garast ki akar húzni a Démonok között című horrorfilmből, ugyanis pár napja hallottunk a The Annabelle Storyról, ami egy gonosz babáról szól, és most még két spin-offot emlegetnek. John R. Leonetti, az első rész fotózásáért felelős szakember lesz a film egyik rendezője John Drako mellett. A történet vélhetőleg az első részben történtek előtt fog játszódni, de pontos infók még mindig nincsenek, mint ahogyan a másik két spin-offról sem.
  • A Downton Abbey sorozatból ismert Dan Stevens szerepet vállalt Ben Stiller és Robin Williams mellett az Éjszaka a múzeumban 3-ban (Night at the Museum 3). Az utóbbi két név természetesen a korábbi karakterét eleveníti meg újra, míg Stevens egy élő próbababát, a Kerekasztal Sir Lancelotját kelti életre.
  • Mielőtt Adam Driver neve szóba került Éjszárny, vagyis Robin szerepére a Batman Vs. Supermanbe, még két másik színészt emlegettek a szerep kapcsán. Akkor még nem tudtuk kikről van szó, mára viszont kiderült, hogy az egyik Penn Badgley, a másik pedig Ezra Miller. Miller érdekes választás lenne a maga 21 évével. Badgley 27, Driver pedig 29 éves jelenleg.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból