2013. november 14., csütörtök

Casting 14.11.13.

  • Chris Prattel (Guardians of the Galaxy) folynak a tárgyalások, hogy vállalja el a Jurassic World egyik szerepét, amelyre korábban Josh Brolint emlegették, de az egyezséget nem sikerült véglegesíteni. A karakter kilétéről még mindig nem rántották le a leplet.
  • A Sony Pictures is rendezkedett a premierdátumos naptárában, melynek első áldozata a Sex Tape, ami 2014. július 18. helyett 2014. augusztus 1-jén érkezik. A film azt a dátumot kapta meg, amit A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) üresen hagyott.
  • A korábban 2015. január 16-ára bejelentett Beware the Night viszont sokkal hamarabb, már 2014. július 2-án mozikba kerül. Akad még itt nekünk egy The Kitchen Sink is, ami 2014. október 25-éről 2015. január 9-ére költözött. Zombik, vámpírok, idegeninvázió. Jöhet!
  • Don Cheadle, Ewan McGregor és Zoe Saldana fogják alakítani a BiFrost Pictures égisze alatt készülő Kill the Trumpet Player főszereplőit, ami lényegében egy Miles Davis életrajzi film lesz, akinek néhány veszélyes napját ismerhetjük meg. Cheadle lesz Davis, és a rendezés is rá vár, amivel debütál a szakmában.
  • Jennifer Lawrence, Mistique megformálója az IGN-nek adott interjújában taglalta, hogy milyen érzés volt először gyilkolni - természetesen az X-Men - Az eljövendő múlt napjairól (X-Men: Days of Future Past) beszélt. A részletekért kattintsatok.
  • Emile Hirsch egy interjúban elárulta, hogy a még mindig cím nélkül futó John Belishi életrajzi film (Untitled John Belushi Project) a komikus korai éveire fog fókuszálni. A filmet Steve Conrad rendezi, de még nincs meg a forgatás kezdőnapja.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból