2013. november 17., vasárnap

Casting 17.11.13.

  • Hm, a legújabb spekulációk szerint azt pletykálják a Bond 24-ről, hogy a 007-es ügynök jól ismert ellensége, Blofeld és gonosz szervezete, a SPECTRE is visszatér a legújabb részben. Azonban ennek van még némi jogi akadálya, amin már dolgoznak az MGM-nél.
  • Sok mindent hallani a Batman Vs. Supermanről, és a legújabb hírek szerint Éjszárny, vagyis Robin és Batman kapcsolata már eléggé megromlott a filmben, ráadásul Batman gyakorlatilag visszavonult, és már csak drónok segítségével harcol a bűn ellen az otthonából.
  • Úgy tűnik, most hogy Joe Wrightot megszerezték a Pan rendezői székébe, máris szóba került a fő gonosz szerepe, akit könnyen lehet, hogy Javier Bardem fog alakítani. A projektnek a Warner Bros. ad otthont, és eredettörténetről van szó.
  • Néhány nappal ezelőtt bejelentették, hogy a Fantasztikus négyes (Fantastic Four) reboot forgatásának a louisianai Baton Rouge ad majd otthont jövő márciustól. Ami eddig biztos, hogy Josh Trank rendezi a filmet, de a szereplőket még mindig nem jelentették be.
  • A 20th Century Fox felkérte Shawn Levy rendezőt, hogy huppanjon bele a The City That Sailed fő székébe, és egyúttal Will Smitht is meggyőzték a főszerepre. Audrey Wells már körmöli a forgatókönyvet, de a további részletek nem ismertek, viszont a címkék segítenek felidézni a projektet.
  • Hoppá, Famke Janssen aláírt a Kickback című krimi-thriller stábjába, így John Cusack, valamint az alábbi mellékszereplők mellett domboríthat: Sean Astin, Mischa Barton, Michael Biehn, John Hannah, Rutger Hauer, Stelio Savante, Tom Sizemore, Sean Young. A forgatás márciusban kezdődik kanadai és európai helyszíneken.
  • A Cross Creek Pictures és a Smuggler Films bejelentették, hogy Imogen Poots fogja alakítani Dee Morayt a Jess Walter New York Time bestsellere alapján készülő Beautiful Ruins című adaptációban. A rendezés Todd Field feladata lesz, a forgatásra pedig májustól kerül sor Olaszországban.
  • Akik látták a Női szerveket (The Heat), biztosan ismerik Beth-t (Jamie Denbo) és Ginát (Jessica Chaffin), akik külön spin-offot kapnak. Tricia McAlpin már körmöli a forgatókönyvet, Paul Feig és Jessie Henderson pedig producerként lesz majd jelen. Részemről egy filmmel kevesebb…
  • 2014 első negyedévében érkezik az Alkonyattól pirkadatig tévésorozat, a From Dusk Till Dawn: The Series, amelynek stábja Robert Patrickkel és Madison Davenporttal bővült. Előbbi Jacob Fullert, utóbbi pedig Kate Fullert fogja alakítani.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból