2013. november 20., szerda

Casting 20.11.13.

  • Nem sokkal később, hogy a Paramount Pictures kitűzte a Mission: Impossible 5 premierdátumát, bejelentették, hogy Simon Pegg már biztos visszatérő lesz - természetesen Benji Dunn szerepében. Rajta kívül viszont egyedül Tom Cruise-t mondják még biztos visszatérőnek.
  • Doug Liman elvállalta az El Presidente című vígjáték rendezését, amelyben ismét együtt dolgozhat az Edge of Tomorrow főszereplőjével, Tom Cruise-zal. A projekt egyelőre csak tervezőasztalon létezik, de most hátha megindult valami.
  • Korábban Winona Ryder azt nyilatkozta, hogy valószínűleg visszatér Lydia Deetz szerepében a Beetlejuice 2-ben. Most már viszont konkrétan tárgyalnak vele, és nagy valószínűséggel sikerül megegyezniük is. Azt is megerősítette, hogy a folytatás története 27 évvel az eredeti után játszódik.
  • Egy brazil filmhírekkel foglalkozó weboldal, a Cinepop adta hírül, hogy A csodálatos pókember 2 (The Amazing Spider-Man 2) brazil címe a The Amazing Spider-Man: Rise of Electro lett. A Sony egyelőre nem erősítette meg az imént elhangzott címet.
  • Miután $30 milliós nyitányt produkált első hétvégéjén a The Best Man Holiday, nem csoda, hogy most a Universal Pictures bejelentette, hogy már dolgoznak is a folytatásán. Az első rész, és a folytatás rendezőjét, Malcolm D. Lee-t pedig nyilván újra székbe ültetnék. A szereplőkről viszont nincs hír.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból