2013. november 21., csütörtök

Casting 21.11.13.

  • A Universal Picturesnél nem tökölnek, és már ki is tűzték 2014. június 20-ára A bűn éjszakája 2 (The Purge 2) premierdátumát. Erre a napra eddig a Jersey Boyst és a Think Like a Man Too-t jelentették be. Jó hír, vagy sem, de James DeMonaco visszatér rendezőként.
  • Az Out of the Furnace rendezője, Scott Cooper dobta a The Standet, amelynek rendezését vállalta el korábban. Eredetileg Ben Afflecké lett volna a fő szék, aztán érkezett a színre Cooper.
  • James Foley, a 2007-es Vadidegen (Perfect Stranger) rendezője eddig pihenőn volt, azonban most tárgyalnak vele az LD Entertainment illetékesei, hogy rendezze meg a Jacob's Ladder remake-et. Jeff Buhler már körmöli a forgatókönyvet, viszont a forgatás részletei nem ismertek.
  • Hoppá, a Batman Vs. Superman címe lehet, hogy mégsem ez lesz… ugyanis az alábbi domaineket regisztrálta be a Warner: Man of Steel Battle the Knight, Man of Steel Beyond Darkness, Man of Steel Black of Knight, Man of Steel Darkness Falls, Man of Steel Knight Falls, Man of Steel Shadow of the Night, Man of Steel The Blackest Hour, Man of Steel The Darknness Within.
  • A Warner Brothersnél végre kitűzték a kissé sínylődő sorsúnak nevezhető Mad Max: Fury Road premierdátumát 2015. május 15-ére, szóval még jó sokat kell rá várnunk. Viszont 3D lesz, aminek nem örülünk. Egyelőre erre a napra nincs más bejelentve, de ekkortájt érkezik a The Avengers: Age of Ultron, a Susan Cooper és a Tomorrowland is.
  • A Hammer Films elkészíti az 1957-es Förtelmes havasi ember (The Abominable Snowman) című horror-thriller feldolgozást. A forgatókönyv már készül Matthew Read és Jon Croker által, de a további részletek ködösek.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból