2013. november 7., csütörtök

Dwayne Johnson idegeneket irtó tengerészgyalogosnak áll

The Hero
Season 1 - Ep 101
Ph: Frank Masi
Panama City, Panama

A kérdés már csak az, hogy mikor? Dwayne Johnson aláírt a Seal Team 666 című akciófilm főszerepére - írja hírében a The Hollywood Reporter.

A filmnek az MGM Studios ad otthont, a forgatókönyv pedig Evan Spiliotopoulos tollából fog íródni, aki nem más, mint a Hercules: The Thracian Wars írója, melynek forgatását nemrég fejezték be. A történetben elit tengerészgyalogosok egy csapatát ismerhetjük meg, akik különféle démonokkal és gonosz lényekkel harcolnak. Azonban egy napon rájönnek, hogy természetfeletti veszély fenyegeti a világot, ami akár az emberiség pusztulását is okozhatja.

Evan Spiliotopoulos már körmöli a forgatókönyvet, amely Weston Ochse azonos című regénye nyomán készül. Dwayne Johnson producerként is kiveszi a részét a munkálatokból Dany Garcia, Hiram Garcia és a színész egykori asszisztensei, Brendan Deneen és Peter Joseph mellett.

A projekt jelenleg tervezőasztalon létezik, és rendezője még nincs. Ennek fényében a forgatás részletei is ködösek, ami érthető is, és Johnson naptára is eléggé sűrű az elkövetkezendő időszakot elnézve.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból