2013. november 7., csütörtök

Walter Mitty titkos életének leleplezése

Ha az álmaid nem válnak valóra, akkor vagy az álmokban van a hiba, vagy benned. Walter Mitty (Ben Stiller) például nem panaszkodhat, ha fantáziálásról van szó. Az ő fejében folyamatosan pereg egy film, amelynek ő a hőse. Civilben fotóriporter, de fejben volt már szuperkém, szuperhős és szuperhősszerelmes is. Egy nap azonban felbukkan az életében az igazi kaland. Egy elveszett negatív nyomában járva, mindennapjai kizökkennek a szokásos kerékvágásból: az ő fejében azonban még mindig másfajta izgalmak kergetik egymást.

Walter Mitty titkos életének leleplezése

A különleges fantáziájú vígjáték, a Walter Mitty titkos élete (The Secret Life of Walter Mitty) főszereplője egy fantasztikus vígjátéki színész: Ben Stiller; rendezője pedig olyan komédiák tapasztalt alkotója, mint A kábelbarát (The Cable Guy), a Zoolander, vagy a Trópusi vihar: Ben Stiller

Eredetileg a tovább mögé szántam a film hat magyar plakátját, de mivel ugyanazok, mint a eredetiek, és még ideiglenes karikások is, inkább hanyagolom ezt, viszont a legújabb előzetes szinkronizált verziója helyet kapott. A hazai premier időpontja december 26.

Magyar bemutató 2:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból