2014. január 9., csütörtök

A Fox készíti Daniel Suarez sci-fi regényének filmváltozatát

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a 20th Century Fox szerezte meg Daniel Suarez hamarosan megjelenő sci-fi regénye, az Influx megfilmesítési jogait.

A történet egy olyan világban játszódik, ahol egy titkos szervezet teljesen elnyomja az új technológiákat, amelyek jelentős változást jelentenének a jövőbeli társadalomban. A cselekmény azt mutatja be, hogy mi történik egy feltalálóval, amikor rászáll ez a titkos szervezet.

A Fox készíti Daniel Suarez sci-fi regényének filmváltozatát

Egyelőre a projektnek sem írója, sem rendezője, de még csak producerei sincsenek, viszont a stúdió egy rutinosabb rendezőt bízna meg a nagyvászonra adaptálással. A Fox hasonló kaliberű rendezőt szeretne, mint David Fincher, vagy Tim Burton - előbbi a Gone Girlt, míg utóbbi a Miss Peregrine's Home for Peculiar Childrent készíti nekik.

Daniel Suarez korábban informatikai tanácsadóként dolgozott, első regényét, a Daemont 2006-ban adta ki, aztán három évvel később a Dutton is megszerezte a jogokat, akik székes körűen terjesztették. Ezen kívül másik két regényt is jegyez, egyik a Freedom (2010), a másik pedig a Kill Decision (2012).

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból