2014. január 7., kedd

A Mindörökké rock írója a Disneynél zenél

A Disney felkérte Allan Loeböt (Mindörökké rock), hogy vesse papírra a 2004 óta készülőfélben lévő Bob: The Musical forgatókönyvét - írja a The Hollywood Reporter.

A történet egy Bob nevű átlagos férfit követ nyomon, aki sikeresen beüti a fejét, és az eset következtében, akivel csak találkozik, különféle zenéket hall a fejükből. Az élete kész musicallé válik, és fenekestül felfordul, ami nem igazán van ínyére.

A Mindörökké rock írója a Disneynél zenél

Először 2004 júliusában került szóba a projekt, amikor Mark Waters elvállalta a rendezést, ami akkor még Mike Binder irományából valósult volna meg. Aztán 2010 decemberében érkezett Phil Lord és Chris Miller, hogy majd ők beugranak Waters helyére. Rá egy évre, 2011 decemberében Matthew Fogelt bízták meg, hogy írja újra a forgatókönyvet, csakhogy azóta is csend lengte körül a projektet. Jelenleg viszont nem világos, hogy Loeb egy teljesen új szkripttel rukkol elő, vagy a korábbi verziót szögelgeti.

Chris Bender, J.C. Spink, Jake Weiner, Beau Flynn és Tripp Vinson producerként lesznek jelen, a film zenéjéért és a dalokért pedig Robert Lopez és Kristin Anderson-Lopez (Jégvarázs) fognak felelni.

A forgatás részleteit viszont mélyhomály fedi, és perpillanat csak tervezőasztalon létezik a projekt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból