2014. január 8., szerda

Casting 08.01.14.

  • Bryan Singer már az X-Men - Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past) utómunkálatait végzi, de közben az X-Men: Apocalypse forgatókönyvét is körmölgeti. Nos, a történetről nem sok biztosat tudunk, de a fő gonosz Apocalypse lesz, és a két film története szorosan kapcsolódik, ráadásul több mutáns eredettörténete is abból derül majd ki.
  • Evan Jonigkeit színészi pályára lép, első szerepe pedig nem kisebb produkcióban lesz, mint X-Men - Az eljövendő múlt napjaiban (X-Men: Days of Future Past). Evan kelti majd életre a fiatal Toadot, akit az első X-Menben Ray Park játszott.
  • Eléggé úgy tűnik, hogy a 20th Century Fox lepacsizott D.J. Carusóval a Selling Time című természetfeletti thriller rendezői székére. A főszerepre Will Smitht nézték ki korábban, amiről hír is íródott - ebben a címkék segítenek. A projekt egyelőre készülőfélben van.
  • Kevin James alakította A pláza ásza (Paul Blart: Mall Cop) főszereplőjét, aki a The Hollywood Reporternek elárulta, hogy visszatér korábbi szerepében a Paul Bart 2-ben. Ráadásul a Sony Pictures is lát fantáziát a folytatásban, mert Andy Fickmant már győzködi a rendezői székbe. A történetről viszont nem regéltek - szerencsére.
  • A Louie sorozat főszereplője és készítője, Louis C.K. még 1998-ban rendezte meg első filmjét, a Tomorrow Night című fekete-fehér vígjátékot, amit egyedül az 1998-as Sundance Film Fesztivál közönsége láthatott, de most úgy tűnik, hogy idén végre mindenki benevezhet rá, bár a dátum még nincs meg.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból