2014. január 10., péntek

Elijah Wood esete Dylan Thomasszal

Q A Elijah Wood

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Elijah Wood szerepet vállalt Celyn Jones mellett a Dylan Thomasról készülő életrajzi filmben, a Set Fire to the Starsban.

A történet Dlyan Thomas (Celyn Jones) walesi költő és John Malcolm Brinnin (Elijah Wood) kapcsolatát mutatja be közelebbről, aki segített Dylan Thomasnak Amerikába látogatni az 1950-es évek elején, három évvel 1953-as halála előtt. Thomasnak meg kellett küzdenie az alkoholizmussal és a kiszámíthatatlan viselkedéssel is - ezek a történetek könyvbe is kerültek, amelyet 1955-ben adta ki Dylan Thomas Amerikában címmel.

Feltűnik még a filmben Kelly Reilly, Shirley Henderson és Steven Mackintosh is, azonban szerepeiről nem érkezett leírás. Andy Goddard, a Downton Abbey sorozat számos részeinek rendezője huppan majd bele a fő székbe, és abból a forgatókönyvből fog irányítani, amelyet Celyn Jonesszal közösen írtak.

A.J. Riach producerként, Steve Clark-Hall pedig executive producerként lesz jelen, a film zenéjéért Gruff Rhys, a Super Furry Animals banda egyik tagja felel. A forgatásra már a hónap végétől sor kerül Dylan Thomas walesi otthona környékén.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból