2014. január 8., szerda

Négy éve, meg egy kicsi

Tavaly októberben nem írtam meg a négyéves posztot, ugyanis 2009 októbere óta tolom az ipart, de olyan zűrös és csalódásokkal teli őszön vagyok túl, hogy nem is mennék bele a részletekbe. Ezúttal is ugyanazt tudom írni, mint annyi éven keresztül, hogy nem kevés idő ez ebben a "szakmában", de még mindig szeretem csinálni, még mindig élvezem a dolgot, szóval egy dolgot nem tervezek: bezárni a filmnewst!

Köszönöm nektek, hogy látogatjátok az oldalt. Az olvasók 90%-ára igaz, hogy napi szinten felkeresitek a főoldalt, sőt, szép számmal nem is egyszer néztek fel a filmnewsra friss hírekért, filmes csemegékért. Nem is tudom, mit írhatnék még, de 2013 az az év volt, hogy kevesebb troll koptatta billentyűzetét az oldalon, és sokkal több minőségi hozzászólást írtatok, mint korábban.

Ami a jövőt illeti, nagy valószínűséggel költözésre kerül majd sor, mert a bloggernek vannak határai, ellenben a wordpressre való átállás már régóta tervbe van véve. Észrevételt, javaslatot szívesen fogadok a kereső alatt fellelhető kontaktos e-mail címre. Emiatt lehetnek kisebb leállások, de igyekszünk a költözést zökkenőmentesen megoldani.

A cím második felével pedig arra utalok, hogy Luke barátom 2009. január 5-én jegyezte be az akkor még lukelike.blogspot.com címen futó oldal első posztját, tehát már ötéves születésnapról is beszélhetünk! Hálám örökké üldözni fogja őt!

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

így tovább !!!!!

dfssdhsghsf írta...

Gratulálok, csak így tovább!

ZotoWitch írta...

Gratulálok ! És bár nem vagyok régi olvasója az oldalnak,gyorsan megkedveltem.Naponta megnézem az új híreket,infókat,kritikákat.Szóval így tovább,keep up the good work !

Névtelen írta...

Jó olvasni a filmhíreket, köszönöm, hogy te elhozod őket Hollywoodból! :)

függő írta...

Nagyon rendesek vagytok, köszönöm a biztató szavakat, igyekszem! :)

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból