2014. január 6., hétfő

Steven Spielberg, Javirer Bardem és a Spartacus írója

Steven Spielberg a tavalyi év során pihent - már ami a filmrendezést illeti, de a következő projektjével, a Robopocalypse-szal is ez a helyzet, a Bradley Cooper főszereplésével készülő American Sniperből pedig kiszállt, helyét pedig Clint Eastwood vette át.

Steven Spielberg, Javirer Bardem és a Spartacus írója

Nos, a Deadline információi szerint Spielberg máris következő projektjére talált, ami nem más, mint a Montezuma. Egyelőre csak tárgyalnak a rendezővel, viszont az alapokat a legendás Dalton Trumbo (Spartacus) által írt forgatókönyv szolgáltatja, amelyet még öt évvel ezelőtt vetett papírra. Korábban úgy tűnt, hogy Martin Ritt rendezi a filmet, csakhogy a projekt leállt, amikor nem kért belőle, de most elég jó sansz van rá, hogy újra életet lehelnek bele.

Azt hiszem, azzal csak jól járunk, hogy Steve Zaillian (Pénzcsináló, A tetovált lány) veszi a kezébe a forgatókönyvet, hogy némileg újraírja azt, de Trumbo is besegít neki. A történetben a spanyol felfedező, Hernando Cortez próbálkozásait mutatják be, akinek az a célja, hogy megtérítse a pogányokat, felfedezze és feltérképezze a nyugati partvidéket, valamint felvirágoztassa az ottani kereskedelmet.

Cortez szerepére Javier Bardemet nézték ki, aki ideális választásnak tűnik, de hogy mikor valósul meg ez a projekt, remek kérdés.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból