2009. október 28., szerda

George Tillman rendezheti az I Saw You-t


A State Street Pictures-ös George Tillman és Bob Teitel szerezte meg az „I Saw You: Comics Inspired by Real-Life Missed Connections” (nyersfordírásban: Láttalak: Való életbeli elmulasztott találkozások inspirálta képregények), melyet Julia Wertz írt, és –mily meglepő- az életében elmulasztott romantikus kapcsolatokról szól.

Tillman lehet a rendezője, Teitel, pedig a producere ennek a készülő romantikus vígjátéknak, melynek fő témája azok a kihagyott lehetőségek, melyekkel, ha éltünk volna, akár az egész életünket megváltoztathatták volna.

Teitel szerint már 2000 óta keringenek „I Saw You” kezdetű netes hirdetések, amelyek azonban nem vezettek sehová. A Craigslist aukciós weboldal jóvoltából lettek ezekből a könyvre mutató hirdetések.

A State Street először megvárja a forgatókönyv elkészültét, majd ezt társítják a könyvhöz, és ezzel kezdenek majd stúdiót és támogatókat keresni.

„Nagyon izgatnak azon emberek történetei, akik úgy érzik, lemaradtak valamilyen fontos lehetőségről amiatt, mert nem volt elég bátorságuk megtenni a szükséges lépéseket”. Nyilatkozta Tilman.

Mivel még forgalmazó sincs, így nem tudni, mikor kezdődhet a forgatás.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból