2009. október 28., szerda

Jovovich új filmje

Milla Jovovich aláírt a Faces in the Crowd (Arcok a tömegben) című pszicho-thriller főszerepére. A rendező és forgatókönyvíró, az újonc Julien Magnat lesz. A filmet a Forecast Pictures, a Radar Films és a Minds Eye Entertainment hozza tető alá.

A Variety információi szerint a történet középpontjában egy nő fog állni, aki épphogy túlélte egy sorozatgyilkos támadását. A kórházban ébred fejsérüléssel, melynek következményében „arcvakságot” szenved. Ezáltal nem képes felismerni az arcokat, vagyis szörnyű világban kell élnie, melyben nem érzékel semmit az emberek arckifejezéseiből, amint látótávolságon kívül kerülnek tőle. Tetézi a dolgot, hogy a gyilkos nem mondott le róla, a nyomában van, hogy végezzen vele.

A produceri munkálatokat Scott Mednick (Ahol a vadak várnak), Jean-Charles Levy, Clement Miserez és Kevin DeWalt végzik. Ez lenne Magnat első angol nyelvű filmje, melynek ráadásul forgatókönyvét is ő maga írta. Scott Mednick így vélekedik a forgatókönyvről, ami egy létező idegrendszeri betegségben, a prosopangnosián alapul: „Julien egy lélegzetelállító thrillert vetett papírra, ami teljesen egyedi nézőpontú, és végig lekötött, mikor olvastam.

A forgatás a tervek szerint jövő márciusban esedékes.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból