2009. november 27., péntek

És Bitch Slap jóságok

Erről van szó! Részemről ez nagyon várós! A poszter már régebben napvilágot látott, ám a blogon még nem szerepelt, így most felül nézhető, mely kattintásra növekszik!

Most pedig a Comingsoon.net jóvoltából három képpel gazdagíthatjuk képzeletünket, a Bitch Slap című filmből. Főszereplőként ott domborít nekünk Julia Voth, Erin Cummings, America Olivia. A férfiak részéről Ron Melendez, William Gregory Lee, Minae Noji és Michael Hurst játszanak főszerepet. Az akció-kalandfilm január 8-án debütál a mozikban, valamint neten is nézhető lesz fizetés ellenében.

A Bitch Slap egy posztmodern alkotás az 1950-70-es évek B filmjeinek szellemében, ugyanakkor vérbeli paródia is. A film a poszteren is látható, három rossz, ám annál szexisebb lány történetét meséli el. Az egyikük sztriptíztáncosnő, a másik drogos gyilkos, míg a harmadik bróker. A hármas egy elhagyatott sivatagvidék felé veszi az irányt, hogy ellopjanak 200 millió dollár értékű gyémántot egy kegyetlen bandafőnöktől. A dolgok azonban gyorsan megváltoznak, ahogy új szövetségek köttetnek, igazságok derülnek ki és újabb bűnözők érkeznek a szajréért, és egy sokkal kegyetlenebb gonosszal kell szembenézniük, mint amire számítottak… saját magukkal. Mindegyikük az életével játszik, azonban hamarosan kiderül, hogy az egyikük nem is ember…


Három vadonatúj fotó, ami kattintásra növeli méretét!


Bele is pillanthatunk:



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból