2009. november 28., szombat

Hogy áll a Belső ember 2?

Az IGN tegnapelőtt felkereste az első részt is jegyző Spike Lee-t, aki a napokban megjelenő új filmje, a Kobe Doin’ Work (dokumentumfilm Kobe Bryantről) kapcsán és megkérdezték őt A belső ember második részével kapcsolatban is:

IGN: Mi újság A belső ember 2-vel?

Spike Lee: A Universal Picturesre várunk. Náluk van jelenleg a forgatókönyv, a forgatáshoz szükséges összeg is rendelkezésre áll, majd idővel meglátjuk, hogy szeretnék összehozni a filmet. Denzel készen áll. Clive készen áll. Jodie készen áll. Mindenki készen áll. Olyan, mintha csak azt mondanák: „Hé, mester, mikor játszhatunk már?”

IGN: Régóta tervezel egy filmet Joe Louisról (híres nehézsúlyú bokszoló volt), melynek Save Us, Joue Louis (Ments meg minket, Joe Louis) lenne a címe.

Spike Lee: Nem sikerül megfelelő támogatókat találnom. A legszomorúbb az egészben, hogy megígértem Budd Schulbergnek (forgatókönyvíró), hogy megcsináljuk a filmet, és időközben Budd elhunyt (augusztus 5-én). 95 éves volt. Ő írta az A rakparton (On the Waterfront) forgatókönyvét, és a What Makes Sammy Run című regényt. Nagyszerű, nagyszerű író volt.

IGN: Tegyük fel, hogy minden szükséges feltétel összejönne a projekthez. Van elképzelésed, hogy ki játszaná Joe Louist? Vagy egyáltalán kinek lenne joga hozzá?

Spike Lee: Őszintén szólva, jó ideje nem gondolkoztam ezen, különösen Budd halála óta. És néha elég sok időbe telik, hogy minden szükséges dolog összejöjjön, de remélem, egy nap majd sikerül megcsinálnunk a filmet.

IGN: Mi a helyzet a James Brown életrajzi filmeddel?

Spike Lee: Támogatókat keresek. Készen áll egy remek életrajz trilógiám: Jackie Robinsonról, Joe Loiusról és James Brownról, de még nem sikerült befektetőket találnom hozzájuk.

IGN: illetve egy Michael Jordanről szóló dokumentumfilmen is dolgozol, igaz?

Spike Lee: Nem, erről egyelőre nincs szó, ez a hír nem igaz.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból