2009. november 28., szombat

Superman a pokolban

Már jó ideje köztudott, hogy a Warner Bros. döntésképtelen az ügyben, hogy mit kezdjenek a 2006-os Superman visszatér című filmmel újra sikeressé tett franchise-zal, azonban most úgy fest, még bizonytalanabb a helyzet, mint hittük.

A Thompson On Hollywood blog a napokban beszélt egy neve titokban tartását kérő Warner munkatárssal, aki megosztotta, hogy jelenleg semmilyen terv nincs arra vonatkozóan, hogy mikor kerülhet újra mozikba a szuperhős. Mint mondta, egy meghatározott stratégia szerint dolgoznak a DC Comics-szal, és Superman sosem volt könnyű ügy.

A blog tájékoztatása szerint forgatókönyvíró sincs az esetleges folytatáshoz, és azok a híresztelések, melyek arról tájékoztattak, hogy a Wachowski fivérek (Mátrix) vagy James McTeigue (V mint vérbosszú, Ninja Assassin) lehet a rendező, szintén tévesnek bizonyultak. A Ninja Assassinról a napokban került ki egy pár fotó, és előzetesünk is van hozzá.

Azt az információt szintén a fent említett blogtól tudtuk meg, vagyis a Warnernek előbb újra meg kell szerezni a megfilmesítési jogokat a filmhez, amit a Siegel és a Shuster család birtokol, egészen 2013-ig.

Egyelőre tehát még elég kilátástalan a helyzet, de reméljük, előbb-utóbb visszatér majd Superman a nagyvásznon.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból