2009. november 2., hétfő

Katie Holmes romantikázik

Egy készülő független vígjátékhoz csatlakozott Katie Holmes, akit a Batman: Kezdődikben láthattunk Rachel megformálójaként. A The Romantics stábjához nem csak mint szereplő, hanem mint executive producerként is. Tom Cruise párja Liv Tyler helyét veszi majd át.

Ha hihetünk a Variety információinak, roppant impozáns színészgárdát vonultat majd fel a film, ugyanis feltűnik Anna Paquin (True Blood), Josh Duhamel (Transformers, Transformers – A bukottak bosszúja), Malin Akerman (Páros mellékhatás, Nász-ajánlat, Watchmen – Az őrzők), Elijah Wood (Gyűrűk ura trilógia), Adam Brody, akit leginkább a Narancsvidék sorozat Seth Cohen-jaként ismerhetünk, jelen lesz még Jeremy Strong is.

A film nyolc főiskolai barátról szól, aki egy esküvőn találkoznak újra. Katie Laurát, a menyasszony, Lila (Anna Paquin) tanúját játszhatja majd. Laura és Lila nagyon jó barátnők, és mindkettejüknek volt viszonya a Josh Duhamel által megformált vőlegénnyel.

A film Galt Niederhoffer regénye alapján jön létre, és érdekesség, hogy a rendező is ő lesz. A forgatás itt van a kertek alatt, ugyanis a héten kezdődik a mesés New Yorkban.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból