2009. november 15., vasárnap

McMahon és Dreyfuss is Vörösben


Azt már eddig is tudtuk, hogy nem semmi sztárparádé lesz a Red című filmben (itt Helen Mirren, itt pedig John C. Reilly és Mary-Louise Parker csatlakozásáról írtunk), azonban úgy tűnik még tovább bővül a stáb. A hírek szerint ugyanis Julian McMahon (Kés/Alatt), Ernest Borgnine, Brian Cox és Richard Dreyfuss is csatlakoznak a projekthez. A film a Wildstorm/DC Comics minisorozatának filmes adaptációja lesz a Summit Entertainment jóvoltából, Robert Schwentke rendezésében.

A Red középpontjában egy már visszavonult CIA ügynök áll, aki azonban nem sokáig élvezheti nyugodt életét, egy high-tech bérgyilkos ugyanis az életére tör.
McMahon az alelnököt játszhatja, aki egy gyanús összeesküvés egyik kulcsfigurája. Borgnine a CIA legsötétebb aktáinak őrzője lesz, Dreyfuss pedig egy jómódú férfit játszhat majd, aki az önkormányzat szerződéseiből nyerészkedik. Cox egy volt hidegháborús kém karakterét jelenítheti majd meg, és egyúttal ő lesz a Bruce Willis által alakított nyugalmazott ügynök ellensége is.

Én személy szerint nagyon várom a filmet, nem semmi színészgárdát sikerült összetrombitálniuk, és az alapötlet is elég ígéretesnek tűnik.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból