2009. november 15., vasárnap

Nők a bajban

Amerikában a héten debütált a mozikban Sebastian Gutierrez új R besorolású (nálunk ez a 18 éven aluliaknak nem ajánlottnak felel meg) dramedy-je, olyan nevekkel a főszerepekben, mint Carla Gugino, Adrienne Palicki, Connie Britton, Marley Shelton, Cameron Richardson, Garcelle Beauvais, Caitlin Keats és Paul Cassel.

A Women in Trouble (Nők a bajban) -melynek forgatókönyvét is Gutierrez jegyzi- tíz, látszólag teljesen különböző nő egy napját mutatja be, akik között van pornósztár, légiutas-kísérő, pszichiáter, masszőr, pultos és néhány call girl is, akiket egyetlen dolog köt össze: mind bajban vannak. Carla Gugino (Sin City) alakítja Elextra Luxx, a világhírű pornósztár karakterét, akinek karrierje igen komoly fordulatot vesz, mikor olyan hírek kezdenek terjedni, hogy gyereket vár. Adrienne Palicki Holly Rocketet, a kezdő pornószínésznőt alakítja, aki alkalmatlan a leszbikus jelenetekre. Útjaik egy roppant megnyerő és vicces brit rock sztár (Josh Brolin) révén keresztezik egymást a többiekével, a Connie Britton (Friday Night Lights-Tiszta szívvel foci) által megformált zseniális pszichiáterrel, akinek múltja sötét titkokat rejt, és egy call girllel (az Entourage-Törtetők című sorozatból ismert Emmanuelle Chriqui).

A már így is impozáns színészgárdát tovább erősíti Marley Shelton (Grindhouse), Simon Baker (A mentalista) és Joseph Gordon-Levitt (500 Days of Summer). A filmet először az idei SXSW Fesztiválon mutatták be, majd a héten az amerikai mozikban is bemutatkozott, hogy milyen eredménnyel, arról majd függő számol be a Box Office posztban. Magyar bemutatóról egyelőre nincs hír, azonban a trailer mellett négy előzetest és a Movieweb.com Carla Guginóval készített exkluzív interjúját megnézhetjük kedvcsinálóként:

Trailer:



"Kanadai vagyok" című előzetes:


"Hála az égnek hazajöttél" című előzetes:


"Hadd legyen" című előzetes:


"Lift" című előzetes:


A Movieweb.com interjúja Carla Guginóval:


Illetve 5 nagy felbontású poszter is készült a filmhez (kattintásra nőnek):


IMDb

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból