2009. november 10., kedd

Rachel McAdams a Pókember 4-ben?

Igaz még javában folynak a tárgyalások a Pókember 4. gonoszait illetően, viszont most látott napvilágot a hír, miszerint egyikük karakterére már megtalálták a megfelelő színésznőt. Aki a Mania.com hírei szerint, nem más, mint Rachel McAdams (Sherlock Holmes), a minap találkozott a Pókember 4. producereivel Felicia Hardy, azaz a Fekete Macska megformálása miatt.

A hírek szerint Rachel a legesélyesebb a szerepre. A képregényekben Felicia először csak egy piti macskajelmezes tolvaj, hamarosan azonban komoly gondokat okoz Peter Parker/Pókember számára.

Úgy tűnik, hogy itt most nem egy fő gonosszal gyűlik meg Peter Parker baja, hanem kettővel, a második fő gonosz karakterére már keresik a megfelelő színészt. Ugyanakkor úgy fest, hogy Dylan Baker által megformált Dr. Curt Connors mégsem fog a negyedik részben a gonosz Lizarddá átalakulni, viszont a karakter így is visszatér majd.

A forgatás kezdete már nincs messze, jövő márciusban veszi kezdetét, a bemutató, mint ahogy már megszoktuk, a májusi premiert, 2011. május 5-ére lett kitűzve.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból