2009. november 26., csütörtök

Újra beléphetünk a Rettegés házába?


A Bloody-Disgusting értesülései szerint a Weisntein Company és a Dimension Films újabb A rettegés háza (Amityville Horror) remake-et tervez, sőt már a rendezőt is elkezdték keresni. Íme egy rövid részlet a cikkből:

"Épp most töröltem ki az utolsó könnycseppet is a szememből, mely abban a nagy röhögésben keletkezett, amit az a hír váltott ki bennem, hogy a Weinstein és a Dimension A rettegés háza remake-et tervez... megint. A 2005-ös újrázást Adrew Douglas rendezte a Platinum Dunes producerkedése mellett, és világszerte több, mint 100 millió dollárt zsebeltek be. Ezek szerint az öt év lesz az új 25? A forrásaink szerint ráadásul már el is kezdték keresni a megfelelő rendezőt. A Dimension Filmst ismerve legalább egy tucatszor elkezdik és leállítják majd a projektet, mielőtt végleg kútba esne. "

Az eredeti 1979-es film Jay Anson igaz története alapján született meg. A középpontban egy házaspár, George és Kathy Lutz és három gyermekük áll, akik épp beköltöznek álmaik házába, azonban ebből hamarosan rémálom lesz. Mivel nem tudnak róla, hogy évekkel ezelőtt egy gyilkos lakott a házba, ezért Delaney atyához fordulnak, aki ördögűzést végez a házban, mivel úgy véli, démonok megszállása alatt áll, azonban a ház gonosz erői megvakítják az atyát, és egy komoly betegséget is rászabadítanak. George és Kathy Bolen atya és egy nyomozó segítségével próbálnak szembe nézni a kísértetekkel, nem is sejtve, hogy az épp George-ot, majd a gyerekeket készül megszállni.

Az eredeti változatban James Brolin és Margot Kidder, a 2005-ös remake-ben Ryan Reynolds és Melissa George alakították a házaspárt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból