2009. december 30., szerda

30 nap sötétség

Egy újabb indie horror van a láthatáron, a 30 Days of Night: Dark Days (30 nap sötétség: Sötét napok), melyet a Ghost House Pictures forgalmaz majd, és Ben Ketai rendezi.

A történet az alaszkai Barrow városában játszódik, ahol egy éve vámpírok tizedelték meg a lakosságot az éves, egy hónapig tartó napnyugta alatt. A rémálmoktól gyötört, szomorú és dühös Stella (Kiele Sanchez), aki a vámpírtámadás során vesztette el férjét, azóta a világot járja, és próbálja meggyőzni az embereket, hogy igenis léteznek a vérszívó teremtmények. Mivel szinte csak szkeptikusokkal és gúnyolódókkal találkozik, Stella már arra készül, hogy bedobja a törülközőt, ekkor azonban néhány elveszett lélek egy hihetetlen lehetőséget ajánl neki: bosszút állhat a vámpírkirálynőn, Lilithen (Mia Kirshner), aki az egész gyilkosságsorozatért felelős. Mivel nincs miért élnie, és nincs semmi vesztenivalója, Stella csatlakozik hozzájuk, és együtt eljutnak Los Angeles legmélyebb, legsötétebb részére, ahol Stella mindent megtesz, hogy megállítsa a gonoszt.

Az első rész 2007-ben készült el, azon kívül azonban, hogy a Dark Days ennek a történetét viszi tovább semmi közös pont nincs, a szereplők és a stábtagok is teljesen kicserélődtek.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból