2009. december 30., szerda

Mit meg nem lát egy geek…

A Vasember 2 (Iron Man 2) bemutatója már nyilván mindenkinek megvolt, azon olyan sasszeme, mint egyes képregény rajongóknak valószínűleg nincs mindenkinek, ugyani az egyik ilyen rajongó kiszúrta, hogy a Scarlett Johansson által alakított Fekete Özvegy ruháján, a felkar részén a S.H.I.E.L.D. jelvény található, amiből arra következtethetünk, hogy a karakter a szervezet egyik ügynöke. A rövidítés egyébként a Strategic Homeland Intervention Enforcement Logistics Division (a Logisztikai Hivatal Bajmegelőzési Stratégiai Főhadiszállása). Az angolban szójáték is egyben, mivel maga a shield szó pajzsot jelent. Mellesleg annyira nem nagy meglepetés, hogy a Fekete Özvegy a fent említett szervezet tagja, ugyanis Scarlett korábban már tudomásunkra hozta, hogy a karakter A bosszúállók (The Avengers) című moziban is feltűnik:

Nagyon sok különböző cél, és életút áll még előtte, így remélem, tovább járhat majd ezeken. Remélem, hogy a rajongók szeretni és támogatni fogják a karaktert, és így majd láthatjuk őt a későbbiekben is. Remélem, visszatérhetek majd, és újra eljátszhatom őt. Maga a karakter egész biztos, hogy visszatér. Tudjuk jól, hogy a képregények szerint komoly szerepe van a Bosszúállók történetében. Nem tudom még, hogy mi lesz, de az biztos, hogy a karakternek nagy szerepe lesz a Bosszúállók sztorijában.

Kevin Feige producer pedig arról számolt be korábban, hogy kik is alkotják majd az említett Bosszúállók csapatát:

Azt hiszem, már tudjuk.  Szerintem a Vasember, Thor, Amerika Kapitány és Nick Fury lesznek majd a csapat tagjai. És talán nem vállalok nagy kockázatot, ha azt mondom, hogy a Hulk univerzum egyik szereplője is részese lesz a filmnek. A további karaktereket nézve biztosan ott lesz a Fekete Özvegy is. És természetesen a SHIELD szervezet több tagja is. Nekem az tetszik a legjobban a Bosszúállók történetében, hogy milyen hatással van egymásra a négy főszereplő karakter. Szerintem a Steve Rogers (Amerika Kapitány polgári neve) és Tony Stark (Vasember) közti feszültség szinte tapintható, és nagyon király. De több olyan karakternek is fontos szerep jut majd, akik nem szerepeltek más franchise-okban.





1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Na ez azért durva! Ezt észrevenni??? Megnéztem újra a trailer-t és úgy, hogy figyeltem is alig veszem észre :)

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból