2009. december 9., szerda

501. bejegyzés

Kis mérföldkőhöz érkeztünk, az előző Cameronos cikk volt az 500. bejegyzés, igaz csak októbertől indultunk be úgy igazán, addig 93 cikk került ki az oldalra. Aki gondolja az leírhatja a véleményét az oldallal kapcsolatban.


Akik a híreket szállítják Nektek: Luke & függő

5 megjegyzés:

Bubbles írta...

Szerintem KURVA JÓ! Bazd ki, annyit írtok, hogy alig tudom elolvasni. Nimród cikk fordítás meg, fú, fasza. Kicsit a design csúnyácska, de úgysem ez a lényeg.

függő írta...

Örülök, hogy tetszik! A desingról annyit, hogy ez egy blog, nem weboldal, de vannak olyan weboldalak, ahonnan régen olvastam a híreket, hogy egyáltalán nem néz ki jobban, mint ez!

Egyébként konkréten mire gondoltál, hogy csúnyácska?

Névtelen írta...

Sztem is cool a page XD
Bár tényleg követni az írásokat kicsit nehéz!

Kinézet??? Egy blog hogy nézzen ki ??? Sztem Faxa!
Na hali XD

Bubbles írta...

Itt egy kép: http://imgur.com/NtNph.jpg
Rózsaszín: a faviconokat le lehet cserélni
Piros: azt a felső "izét" (navbar) is el lehet tüntetni
Zöld: mivel nem értetek a designhoz ezért az oldal nem fix szélességű, de a kép amit ti kitettetek az az, így nagy felbontásnál ez lesz. Sőt, még ha 1024px-re is csináljátok az oldalt nem tesztek be 1024px-es képet mert a böngésző mindig levágja a görgetéshez a helyet, meg a böngészőnek is van kerete, stb...
Kék: firefox alatt, addblock fogja a számlálót. adjatok meg ehhez a fejléchez is valami "banner" tulajdonságot így ott azt is blokkolni fogja, így nem lesz csúnya.
Sárga: mivel nem fix szélességű az oldal tehát a teljes szélességet felveszi. Így viszont sok cikknél rohadtul zavaró az olvasás.

És még sorolhatnám. Attól függetlenül, hogy jók az írások nem muszáj az oldalnak igénytelenül kinéznie. Én csak egy amatőr vagyok, de ez akkor is "gáz".

Luke írta...

Szia!

Köszi az észrevételeket, sajnos én egyáltalán nem értek ezekhez a dolgokhoz, ráadásul-szerintem egyedüliként a világon- én még 800x600-as felbontást használok, így ezek a problémák nálam nem jelentkeztek, de ettől függetlenül persze szeretnénk javítani őket. Ha esetleg ebben tudnál segíteni, azt nagyon megköszönnénk. Twitteren próbáltam Neked írni DM-et, de valamiért nem engedte, ha megadnád az MSN címed ott (twitter.com/mklsubs) vagy e-mailben (lukeandkyle@gmail.com), akkor felvehetnénk a kapcsolatot, és megbeszélhetnénk, mit tehetnénk az ügy érdekében.:)

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból