2009. december 16., szerda

Egy őrült szív

Mivel a blogon még csak érintőlegesen, a kritikusok díja és a Golden Globe kapcsán írtunk a Crazy Heart (Őrült szív) című filmről, így most ebben a posztban foglaljuk össze az eddigieket róla.

A legendás színész, Robert Duvall 1984-ben Az Úr kegyelméből című filmben nyújtott alakításáért kapta meg az Oscar-díjat, egy lecsúszott, alkoholista country zenészt játszott, benne, aki rálép a megváltás útjára. Ennek tükrében nem meglepő, hogy a Crazy Heart -melynek ő a producere- szintén egy lecsúszott, alkoholista country zenész történetét meséli el, aki rálép a megváltás útjára. Bár Duvall mellékszereplőként feltűnik a filmben, a főszerepet ezúttal a négyszeresen Oscar-jelölt Jeff Bridgesnek adta át.

Bridges a tragikomikus, romantikus antihős, Bad Blake-et alakítja, akinek már túl sok felesége volt, túl sokat volt úton, és legfőképp túl sokat ivott. Bad azonban úgy dönt, rálép a megváltás útjára, és ehhez egy újságírónő, Jane (Maggie Gyllenhaal) adja meg neki a segítséget, aki felfedezi a zenész álarca mögött rejtőző valódi embert. Scott Cooper író-rendező filmje mától látható az amerikai mozikban.


Trailer:


No Tab című előzetes:




Keep After It című előzetes:



You Mad at Me? című előzetes:




I Don't Know című előzetes:




What's Your Real Name? című előzetes:



Színfalak mögött videó:



Interjú Jeff Bridgesszel, Maggie Gyllenhaallal és Robert Duvall-lal:


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból